Handicapridning og ridefysioterapi på vores HandicapRideCenter​

DER GIVES IKKE PRØVETIMER PÅ RIDEFYSIOTERAPI OG HANDICAPRIDNING

Hos Exmoor Stalden i Lyngby i Nordsjælland ved København udbyder vi handicapridning. Vi har en stor ridefysioterapiafdeling, som tilbyder vederlagsfri ridning ved ridefysioterapeut.

Specialuddannede heste og ponyer til handicapridning og rideterapi

​Vi har 10 heste og 6 ponyer som er specialuddannet til brug i handicapridning, og det er ridefysioterapeut Charlotte Tardrup Frandsen, som varetager alle disse hold. Det gør hun sammen med vores veluddannede team. Vi har hold med rideterapi mandag til fredag.

Vores handicapridning  i Nordsjælland holder til i naturskønne omgivelser, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en prøvetime. Her kan du fortælle lidt om dit kendskab til ridning, og vi kan aftale, hvornår du kan kigge forbi.

Kontakt os for at aftale nærmere om ridefysioterapi

Hvis du vil vide mere om handicapridning og rideterapi, vores priser, eller hvis du vil tilmelde dig vores venteliste, er du velkommen til at kontakte os. Bemærk, at ventelisten er mellem 3 og 6 måneder lang. Du kan også gå ind på www.ridefyssen.dk for at finde flere oplysninger om ridefysioterapien.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 26 28 91 98 for at høre nærmere. Du kan skrive til os på exmoor-webmaster@live.dk​. Du kan også skrive dig op på ventelisten med det samme ved at benytte formularen her på siden.

Venteliste til ridefysioterapi​

Navn *
 
E-mail *
 
Telefon *
 
CPR-nr. *
 
Diagnose *
 
Alder *
 
Højde *
 
Vægt *
 
Kan du sidde selv, evt. på en seng uden støtte? *
 
Har du redet før? *
 
Er du kørestolsbruger? *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firma

Exmoor Stalden HRC

CVR: 25931130

Kontakt

Telefon: 26 28 91 98 

E-mail: exmoor-webmaster@live.dk