✔ Handicapvenlig rideskole

✔ Naturskønt område

✔ Dygtige ridelærere​​

Telefon: 26 28 91 98

Opstaldning i stald i naturskønt område

Hos Exmoor Stalden i Lyngby i Nordsjælland ved København udbyder vi selvpasserbokse og opstaldning af heste i et naturskønt område. Derudover har vi hestepension. Opstaldning kan kombineres med et medlemskab af rideklubben.

Hvad koster opstaldning af min hest?

​Alle vores stalde har flotte bokse med masser af plads til den enkelte hest. Vi går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, når du har din hest i opstaldning hos os. 

Samtidig ligger vi, som nævnt, i et naturskønt område, og vi har endvidere nogle flotte ridebaner.

Hvad koster opstaldning af hest? Det koster 3.900 kroner per måned + 1 måneds depositum for en boks med træpiller og skovkort. Pr 1. oktober stiger bokslejen til 4.200 kr. pr måned

Prisen er incl. leje af staldskab, 

Vores selvpasserbokse inkluderer, at:

  • Vi fodrer morgen, middag og aften.
  • Vi giver wrap morgen, middag og nat.
  • Vi lukker på fold på alle hverdage.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at se stalden og båsene. Du er også velkommen til at få en prøvetime. Fortæl os gerne om dit kendskab til ridning og heste, når du ringer.

Kontakt os gerne for at få mere at vide om os

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 28 91 98 for at høre mere om opstaldning i Nordsjælland. Eller du kan skrive e-mail til exmoor-webmaster@live.dk. Derpå kan vi tage en drøftelse om det videre forløb, ligesom vi kan tale om vores priser.

Firma

Exmoor Stalden HRC

CVR: 25931130

Kontakt

Telefon: 26 28 91 98 

E-mail: exmoor-webmaster@live.dk