Hestepension med fokus på din hests velvære​

​​Hos Exmoor Sportsrideklub i Lyngby tilbyder vi hestepension med fokus på din hests sundhed og velvære. Vi er en erfaren hestepension, der passer godt på din hest, så du kan være helt tryg. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af pleje, foder, udmugning og meget andet, da vi gerne vil levere en rigtig god service.

Vores stalde består af flotte bokse, hvor der er masser af plads til hver hest. Vi ligger i et naturskønt område i omegnen af København og Nordsjælland og har flotte ridebaner. Vi sørger for alt, hvorfor vi er manges foretrukne valg af hestepension. Er du interesseret i at se forholdene, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale.

Kvalitetsbevidst hestepension for alle heste

Uanset hvilken hest du har, tilbyder vi professionel pleje og opstaldning. Vi er kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, hvorfor din hest er i gode menneskehænder. Søger du en pålidelig hestepension, hvor du er sikker på, at sundhed og trivsel er i fokus, er vi det helt rette sted til din hest.

​Vi har alt, hvad der overhovedet er brug for af komfort, træning, udstyr og foder. Du skal ikke bekymre dig om noget, da vi har nogle dygtige og passionerede medarbejdere til at passe og pleje din hest. Ønsker du at få et godt tilbud på hestepensionen, hører vi gerne fra dig.

Hos os er din hest i centrum

Vi gør alt, hvad vi kan, for at din hest har det godt på vores pension. Vi behandler den, som var det vores egen. Du er velkommen med din hest i vores professionelle hestepension, som vi i mange år har drevet med stor succes. Vi lever af glade og tilfredse kunder – og derfor er din hest i trygge hænder.

Kontakt os, hvis du vil høre mere eller ønsker et godt tilbud. Du kan altid komme herud og se vores flotte omgivelser. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 26 28 91 98 eller skriv til exmoor-webmaster@live.dk.​

Forespørgsel på boksplads​

Navn *
 
Adresse
Telefonnummer *
 
E- mail *
 
Hvilken slags hest? Dog ikke mulighed for Hingst *
 
Højde? *
 
Hvilken disciplin rider du? *
 
Kommentar
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firma

Exmoor Stalden HRC

CVR: 25931130

Kontakt

Telefon: 26 28 91 98 

E-mail: exmoor-webmaster@live.dk