Ridelejr med spændende rideaktiviteter 

Hos Exmoor Stalden i Lyngby i Nordsjælland ved København afholder vi ridelejr et par gange om året, og det sker i umiddelbar forlængelse af hinanden.

Det eneste krav for at deltage i vores ridelejr er, at du er over 8 år og selv kan sadle din hest op. Desuden skal du kunne ride selvstændigt i skridt, trav og galop - det betyder, at der ikke er nogen, som trækker dig.

Ridning, undervisning og konkurrencer på vores ridelejr

​En ridelejr starter med rundvisning og intro om søndagen, hvor både forældre og ryttere deltager. Derpå tager forældrene hjem, hvorpå der vil være en ridetur. Resten af ugen vil der være en masse aktiviteter i vores naturskønne område.

Vi står op kl. 7.15 hver morgen, hvorefter der er ridning og konkurrencer hver dag i løbet af hele ugen. Der er også masser af aftenhygge og derpå natmad kl. 21.30. Vi afslutter ridelejren kl. 15.00 om fredagen, hvor der er opvisning for forældrene fra kl. 13.30​​.

Der er mange spændende aktiviteter på vores ridelejr såsom natteridning, bål, frokost i skoven samt dressur- og springundervisning. Vi rider i skoven hver dag, hvis vejret tillader det.

Ridelejren ledes af erfarne ryttere i forskellige aldersklasser, herunder Pernille, som er vores rideskoleansvarlige, og Charlotte, som ejer Exmoor Stalden.

Kontakt os for at høre mere om sommerlejren

​Du er altid velkommen til at høre mere om vores ridelejr, men du kan også bestille plads med det samme. Du kan ringe til os på telefon 26 28 91 98. Eller du kan sende en e-mail til exmoor-webmaster@live.dk.

Firma

Exmoor Stalden HRC

CVR: 25931130

Adresse​

Nybrovej 453a

2800 Lyngby

Kontakt

Telefon: 26 28 91 98 

E-mail: exmoor-webmaster@live.dk