✔ Handicapvenlig rideskole

✔ Naturskønt område

✔ Dygtige ridelærere​​

Telefon: 26 28 91 98

Lidt om os der står for ridelejren

Vi er ikke helt på plads med personale på ride lejren endnu, men der er flere dygtige undervisere i spil samt søde unge piger, de skal lige have afklaret ferieplanlægning med familien først.

Ida

Er 16 år og går på Virum skole. Ida bor på Exmoor stalden og ejer tre ponyer, Alive, Play misty for me og Skater Girl som hun er aktiv springrytter på.

Charlotte

Er 49 år ejer af Exmoor-stalden og uddannet fysioterapeut i jan. 2000 og tog overbygningen til ridefysioteraput i mit sidste semester. Jeg har fungeret som ridefys siden marts 2000. Min hesteviden starter i 4 års alderen og fortsætter med USA ophold efter endt blomsterdekoratør uddannelse i 1989. Opholdet i USA varede næsten 3 år hvor jeg prøvede krafter med alle former for hestetilridning og uddannelse. Det var bl.a. her jeg første gang prøvede at træne heste til brug af handicappede. For at holde mig selv ridemæssigt ájour har jeg to heste som jeg deltager i internationale konkurrencer på. I løbet af ugen vil Charlotte være blæksputten 2, den ansvarlige samt vores madmor med hjælp fra hendes mand John, derudover har Charlotte døtre Ida og Isabella, som også er her på stedet

Plus nogle extra hænder, som vil hjælpe os i løbet af ugerne, for at du skal få en mindeværdig ridelejre, ligesom vi selv kan huske tilbage på vores egne, da vi var i jeres alder.

Firma

Exmoor Stalden HRC

CVR: 25931130

Kontakt

Telefon: 26 28 91 98 

E-mail: exmoor-webmaster@live.dk