Lidt om os der står for ridelejren

Pernille Theidor Olesen

Pernille er 32 år og er til daglig ansat i handicapafdelingen på Exmoor. Pernille er hovedsagelig dressurrytter og har stor erfaring indenfor dressuren samt stor undervisningserfaring. Pernille er desuden vores rideskole ansvarlig.

Caroline:

Caoline er 16 år og har helpart på ponyen Buller, Caroline er hovedsageligt dressurrytter.

Nanna:

Nanna er 15 år og ejer ponyen Bøgelys Julius, Nanna rider både dressur og spring.

Asta:

Er 15 år og ejer ponyen Pinocchio Star, Asta er aktiv springrytter.

Ida:

Er 14 år og går på Virum skole. Ida bor på Exmoor stalden og ejer tre ponyer, Alive, Lex BB og Skater Girl som hun er aktiv springrytter på.

Katrine:

Er 27 år og uddannet kemiingeniør i 2014. Jeg har haft egn ponyer/heste siden jeg var 3 år gammel og har altid interesseret mig mest for springning. Jeg har undervist privatrytterne på Exmoor stalden i springning siden 2013 og ejer hesten Handsome som er opstaldet på Exmoor stalden.

Charlotte

Er 48 år ejer af Exmoor-stalden og uddannet fysioterapeut i jan. 2000 og tog overbygningen til ridefysioteraput i mit sidste semester. Jeg har fungeret som ridefys siden marts 2000. Min hesteviden starter i 4 års alderen og fortsætter med USA ophold efter endt blomsterdekoratør uddannelse i 1989. Opholdet i USA varede næsten 3 år hvor jeg prøvede krafter med alle former for hestetilridning og uddannelse. Det var bl.a. her jeg første gang prøvede at træne heste til brug af handicappede. For at holde mig selv ridemæssigt ájour har jeg to heste som jeg deltager i internationale konkurrencer på. I løbet af ugen vil Charlotte være blæksputten 2, den ansvarlige samt vores madmor med hjælp fra hendes mand John, derudover har Charlotte døtre Ida og Isabella, som også er her på stedet

Plus nogle extra hænder, som vil hjælpe os i løbet af ugerne, for at du skal få en mindeværdig ridelejre, ligsom vi selv kan huske tilbage på vores egne, da vi var i jeres alder.

Firma

Exmoor Stalden HRC

CVR: 25931130

Adresse​

Nybrovej 453a

2800 Lyngby

Kontakt

Telefon: 26 28 91 98 

E-mail: exmoor-webmaster@live.dk